ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Καθαρισμός του σώματος από τα τοξικά κατάλοιπα/δηλητήρια (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, άλατα ή και ουρικά οξέα που συσσωρεύονται μέσα μας απο την κακή διατροφή και τον τρόπο ζωής).

ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΙΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν θέλουμε να δούμε την δύναμη της Φυσικής υγιεινής διατροφής στην πράξη θα πρέπει να εξετάσουμε διαβητικούς-θα δούμε ότι όταν αποφύγουν τις τροφές που προκαλούν τον Διαβήτη (ζάχαρη, αλάτι, καφέ, άσπρο αλεύρι, κρέατα και γενικά κακή διατροφή) και στραφούν πρός την υγιενή διατροφή, εξαφανίζονται οι διαβητικές ενοχλήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με την νεφρίτιδα.

ΟΞΕΟΒΑΣΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Οταν το σώμα χάσει την ικανότητα διατήρησης του πρός διατήρηση της Αλκαλικής Ισορροπίας, μειώνεται η μεταβολιστική λειτουργία. Το αίμα περίεχει 20% Οξεά και 80% Αλκάλια. Ανάλογα με το τι τρώμε αυξάνουμε, μειώνουμε ή διατηρούμε την ισοροπία σε οξέα, και αλκάλια. Αν τρώμε περισσότερες τροφές που αυξάνουν την ποιότητα των οξέων στο αίμα, τα όργανα της απέκκρισης επιβαρύνονται και ιδιαίτερα τα νεφρά, τα οποία υπερφορτώνουν και δεν λειτουργούν σωστά. Μερικές από τις τροφές που παράγουν οξέα είναι: κρέατα, ψάρια, ζαχαροπλαστικά, ζάχαρη, αλμυρά, ραφιναρισμένα έλαια, κλπ.

Αναζητούμε τα ριζικά αίτια της ισορροπίας και συμβουλέυουμε τον ασθενή πως να επιτύχει αυτό το σκοπό.

Βοηθούμε το σώμα να βρεί την ισορροπία του τονώνοντας την έμφυτη θεραπευτική του δύναμη.

 

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Χρησιμοποιούμε Ομοιοπαθητικές (ενεργειακές) Ουσίες  που επιδρούν ενεργειακά στην ενίσχυση του αμυντικού μηχανισμού ο οποίος με τη σειρά του θα επιφέρει αναλογα την ισοροπία και αρμονία στις σωματικες και ψυχικές λειτουργίες.

Τι είναι Ομοιοπαθητική;

ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και θα πρέπει να θεραπέυονται με δυνάμεις (δυναμοποιημένες ενεργειακές –ομοιοπαθητικές ουσίες).

ΑΣΘΕΝΕΙΑ = Α στερητικό + Σθένος = Χωρίς Δύναμη.

Ο Χάνεμαν είπε ότι τα φάρμακα στον υγιή προκαλούν ασθένεια-δεν διατηρούν την υγεία του, άρα πως είναι δυνατό να θεραπέυουν τον άρρωστο που είναι ήδη εξαντλημένος χωρίς δύναμη.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κανένα σύγχρονο φάρμακο δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει καλό παρελθόν. Τα κέντρα δηλητηρίασεων της ΗΠΑ κατέγραψαν 1182 θανάτους από τα χημικά συνθετικά φάρμακα και ούτε ένα απο τα διατροφικά συμπληρώματα. Το 1996 καταγράφηκαν στην Αγγλία 140.000 ιατρογενείς θάνατοι απο φάρμακα και κανένας θάνατος απο τα συμπληρώματα διατροφής την τελευταία δεκαετία σε αντίθεση με 16.000 από τα φάρμακα.

Αυτό γίνεται μέσα από ειδικά προγράμματα που γίνονται ξεχωριστά για κάθε οργανισμό αφού πρώτα γίνει μια αξιολόγηση της ενέργειας του ατόμου και της κράσης του.

Αργυρώ Γεροχρήστου Μπολοβίνου
Φυσικοπαθητικός  N.P.

Επικοινωνηστε με την Φυσικοπαθητικο Επιστροφη στο Blog